PRIVACYVERKLARING


Passion Boutique, gevestigd in de Dorpsstraat 82 1182JG Amstelveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij zijn te bereiken op +31 (6) 11 19 42 96 en via email info@passionboutique.nl

Wij verkopen geen persoonsgegevens:

Passion Boutique gebruikt persoonsgegevens enkel en alleen voor haar eigen dienstverlening. Persoonsgegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

 

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens bij het plaatsen van een bestelling

De volgende gegevens worden opgeslagen:

Voor- en achternaam

Adresgegevens

Telefoonnummer

E-mailadres

IP-adres

Locatiegegevens

Gegevens over jouw activiteiten op onze website

Internetbrowser en apparaat type

Bankrekeningnummer

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Passion Boutique verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Het afhandelen van jouw betaling

Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Het verwerken van een bestelling en bij jou te kunnen bezorgen

Om goederen en diensten bij je af te leveren

Passion Boutique analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Passion Boutique verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Delen van persoonsgegevens met derden

Passion Boutique  verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Passion Boutique deelt persoonsgegevens enkel met partijen die van belang zijn voor het verwerken en versturen van je bestelling.

 

Beveiliging van jouw gegevens

Passion Boutique neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Personalia en adres bewaren wij voor 2 jaar vanwege onze administratie. Daarna worden alle gegevens gewist. We zijn verplicht facturen voor 7 jaar na aankoop te bewaren. Daarna worden alle gegevens gewist.

Inzicht in de verzamelde persoonsgegevens

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Passion Boutique en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Passion Boutique wilt je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Cookies

Passion Boutique gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.

Passion Boutique, gevestigd in de Dorpsstraat 82 1182JG Amstelveen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Wij zijn te bereiken op +31 (6) 11 19 42 96 en via email info@passionboutique.nl

Wij verkopen geen persoonsgegevens:
Passion Boutique gebruikt persoonsgegevens enkel en alleen voor haar eigen dienstverlening. Persoonsgegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

Verzameling en gebruik van persoonsgegevens bij het plaatsen van een bestelling
De volgende gegevens worden opgeslagen:
Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
IP-adres
Locatiegegevens
Gegevens over jouw activiteiten op onze website
Internetbrowser en apparaat type
Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Passion Boutique verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
Het afhandelen van jouw betaling
Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Het verwerken van een bestelling en bij jou te kunnen bezorgen
Om goederen en diensten bij je af te leveren
Passion Boutique analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.
Passion Boutique verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Delen van persoonsgegevens met derden
Passion Boutique verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Passion Boutique deelt persoonsgegevens enkel met partijen die van belang zijn voor het verwerken en versturen van je bestelling.

Betalingsgegevens :
Later toe voegen

Beveiliging van jouw gegevens
Passion Boutique neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Personalia en adres bewaren wij voor 2 jaar vanwege onze administratie. Daarna worden alle gegevens gewist. We zijn verplicht facturen voor 7 jaar na aankoop te bewaren. Daarna worden alle gegevens gewist.
Inzicht in de verzamelde persoonsgegevens
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Passion Boutique en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.


Passion Boutique wilt je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Cookies
Passion Boutique gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.



(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2019 - 2020 passionboutique | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel